Fototävlingen avgjord – välkommen till vernissage

De som bäst beskriver vardagen i Fisksätra är människor som bor eller arbetar här. Därför arrangerade Stockholms läns museum och Fisksätra bibliotek en fototävling i Fisksätra under hösten 2021. Temat för fototävlingen var ”vardag” och juryns uppdrag var att utse den bild som bäst skildrar den. Bilderna kommer sparas i museets bildarkiv och blir på så sätt en del av vår gemensamma historia. Totalt deltog 57 personer i tävlingen och 445 fotografier skickades in. Den 3:e december avslöjas vinnarna och samtidigt inviger vi en utställning med ett urval av bilderna.

Vernissage: 3 dec kl 15.00–18.00

Prisutdelning: 3 dec kl 17.00

Plats: Fisksätra bibliotek

Utställningen pågår 3 dec–31 dec

Varmt välkommen!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.