Fisksätra regerar

Nu i vinter gick Adidas tango league av stapeln. Det är en fotbollsturnering som samlar de bästa spelarna i varje Förort. Det var flera orter runt om i Stockholm som deltog. En av deltagarna var Fisksätra som gick vidare till finalen i Tele 2 arena och vann mot Djursholm.fisksatrale

Första priset var en resa till Manchester där de fick möta stjärnor som t. ex Pogba, Juan Mata och Zlatan som spelar i Manchester United.

Fisksätra ses utifrån av många som en förort som har många talanger som spelar i välkända klubbar som Hammarby och AIK.

Detta är något som är otroligt positivt för Fisksätra och de bidrar till att stärka de positiva krafter som finns i Fisksätra. Med i laget var Jakob Cherkani, Youssri Ouni, Marawan Ibrahim, Sami Ibrahim, Abdi Roble, Abdibasid Hassan och Abiel Berhane.

//JH

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.