Jul på Folkets Hus

Hej alla fina Fisksätrabor och alla ni övriga!

Som ni vet kommer jag PiaMaria allt eftersom ta mig ur Fisksätra.se och Jonny på Folkets Hus kommer ta över (Folkets Hus äger inte piamaria-och-jonnysidan men kommer driva den under 2017)

På julafton kommer jag göra min sista insats på ett tag och jag hoppas ni alla vill komma till Folkets Hus pjulafton-i-folketså julmys och träffa mig, hälsa på Jonny och hänga med alla härliga volontärer som ställer upp för Fisksätra och Fisksätra Folkets Hus.

Jag kommer finnas på plats från 10-13 och fisksätra.se fixar pyssel och grillning men inte nog med det, det blir presentutdelning, lussekatter, julmiddag, Kalle Anka mmHoppas vi ses och om inte önskar vi på fisksätra.se e n riktigt God Jul och ett GOTT NYTT ÅR!

//PMP, JH

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.