Om vi alla hjälps åt

Augusti och många semstrar är slut, så även min.

Jag PMP som driver fisksätra.se kommer nu lämna Fisksätra på dagtid för jobb inne i stan och med det kommer det bli svårare att driva fisksätra.se

Sedan april 2015 har jag kämpat för att göra Fisksätra.se till den naturliga plattformen för oss som bor i Fisksätra. Kämpat för att göra en plattform som skulle hjälpa oss att få en överblick av områdets utbud, en plattform för att folk utifrån skulle se vad vi faktiskt har att erbjuda, en plattform för att minska fördommarna mot Fiskis.

Som jag skriver i blogginlägget ”Tack 2015 och Hej 2016!”, hade fisksätra.se under de tre första månaderna över 2000 unika besök och jag insåg snabbt saknaden av en plattform. Jag bestämde mig då för att detta skulle bli något stort. Detta skulle bli Fisksätras naturliga plattform och detta var något jag verkligen ville satsa på.

Sedan april 2015 har sidan haft runt 17000 unika besökare och senaste 3 månaderna har det varit ett snitt på ca 400 unika besök/vecka. Instagram har över 300 följare och facebook runt 600 följare.

Jag känner en enorm ödmjukhet till allas glada tillrop på vägen och jag glädjs åt att se att Fisksätra syns allt oftare i media i positiva sammanhang. Snart är jag även klar med en broschyr om Fisksätra med karta.

Jag vill tacka alla de som stöttat mig.

Stena gav mig möjligheten att ta hjälp med att bygga en stabilare hemsida, Strömbergs jobbcoaching var den första som hoppade på att synas på sidan med logga och efter det har lokala företag annonserat och sponsrat event. Detta har lett till att jag har haft råd att göra en Fisksätrakasse med Fisksätras nya logga och givit mig ekonomi för att trycka upp en Fisksätra kalender samt haft event som ”Allt för Fiskis”, ”Glögg på julmarknad” och ”Jul på Holmen” mm.

Jag vill även skicka iväg ett mycket speciellt tack till er som ingått i Fisksätra.se gruppen de senaste månaderna. Det har varit guld att kunna bolla med några och få lite hjälp med blogginlägg ibland.

Min dröm om att kunna driva fisksätra.se som ett jobb kommer aldrig slå in och vad som nu kommer hända framöver är inte säkert. Att ha kalendern uppdaterad, ge er intressanta blogginlägg och själv kunna vara uppdaterad kräver att man dagligen rör sig i Fisksätra, läser socialamedier och går på alla tänkbara möten och detta är tyvärr inget jag längre hinner. Jag hoppas sidan kan leva vidare på ett eller annat sätt men troligtvis kommer kalendern försvinna.

Vill du enagera dig i att gästblogga, har du ett event, känner du till ett event, går du en kurs, hjälper du till med trädgårdarna, äger du en butik eller vill skriva om de olika butikerna i centrum, hör av dig!

Om vi alla hjälps åt kommer vi fortfarande kunna ha en uppdaterad sida om Fisksätra. Vi kan tillsammans skriver informativa blogginlägg och sprida ett positivt budskap om Fisksätra.

För även om det mest realtistiska för mig skulle vara att lägga ner sidan så kan jag inte, jag har kämpat för mycket och kommit för långt för att bara säga hejdå till något jag tror på. Mitt engagemang kommer framöver inte kunna ligga på ca 20 timmar/vecka utan snarare 1 tim/varannan vecka, så har du info, tveka inte på att maila den till mig! info@fisksatra.se

Fisksatra.se är ett volontärprojekt för att främja Fisksätra <3
och jag hoppas ni alla vill hjälpa mig driva det, men som sagt framtiden är oviss.

//PMP

 

Kasse med Fisksätras nya logga PRIS 150kr

Fisksätrakassen

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.