”in i döden” gästblogg av Janne Kullhammar

Hej!

Janne Kullhammar här, rektor och grundare för musikskolan Musikania.  Min mission är ”livemusik”, dvs att lära sig spela trummor, bas, gitarr, piano, sjunga och inte minst, att spela tillsammans i band inom rock, pop, soul, r`n´b, hip-hop/rap mm.

Vi är en av Nackas musikskolor och undervisar efter skoltid. Våra band med elever 16-18 har fått sommarjobb som musiker så vi kommer spela i Fisksätra bla på eller utanför biblioteket och även på Fisksätras fina Internationella Festen den 11 juni. Turnén pågår mellan 13-23 juni, dvs veckorna före midsommar.

Jag själv är trummis och är ute och spelar mycket fortfarande, det kommer jag göra ”in i döden”, så mycket älskar jag musiken. Alla mina lärare är därför också musiker eftersom jag tycker att de bästa lärarna också är ute i verkligheten och lirar. Ja, du kan läsa mera om oss på www.musikania.se och även gå in på Facebook www.facebook.com/musikaniasthlm.

trumfoto Janne KullhammarDu är välkommen att ringa mig på 070-754 92 46 om du vill prata om musik och min musikskola.

Bästa hälsningar
Janne Kullhammar
Rektor Musikania”

Bookmark the permalink.

Comments are closed.