Dags för en sammanfattning

Som Lamin sa i Fisksätra Bloggen i måndags ”Så har det blivit dags för den sammanfattning som är tänkt att läggas ut i slutet av varje månad”.

Fisksätra.se och Fisksätra bloggen inledde ett samarbete i början av året och här kommer den första sammanfattningen av vad som hänt på våra bloggar.

I Fisksätra bloggen kunde du under januari/februari läsa en text om vilka vi är som skapar Fisksätra , en text om att välja att vara ett offer istället för att ta tag i problemen. Lamin berättare även om starten på vårat spännande samarbete med rubriken ”spännande saker på gång för bloggen”

I Januari blev det en bra debatt om det Fria skolvalet på Fisksätra Bloggen med 18 kommentarer. Det var även i januari som Fisksätra Museum presenterade en rapport om Fisksätra, du kan läsa mer här och här.

Här på Fisksätra.se har Mats Widgren uppmärksammat alla härliga artiklarna om Fisksätra i DN, du har kunnat läsa om konsumenträtt, gästbloggare har besökt  Fisksätra katthem och mycket mer…

Jag skulle nu när jag ändå skriver vilja passa på att tipsa om det nyöppnade fiket på Folkets Hus. Folkets Kafé serverar nu inte bara lunch mellan 12-13 tis-fre utan varje vardag mellan 15-23 kan du köpa frallor, kakor och kaffe/te.

Folkets Kafe i Fisksätra

Och juste, glöm inte att ni kan ställa frågor till konsumentverket i Nacka via fisksätra.se, de besvarar din fråga varannan tisdag här på bloggen!

Trevlig onsdag!
//PMP

Bookmark the permalink.

Comments are closed.