Detta är kärlek!

Detta är kärlek, TACK <3

300likes FisksätraJag startade Fisksatra.se numera Fisksätra.se i mitten av April 2015, då min son endast var 1 månad gammal. Hans bästa hobby på den tiden var att sova och jag hade ”massa” tid över, nu 8 månader senare är hans hobby att äta blomjord, klättra och hitta varenda mikroskopiska grej på golvet för att stoppa i munnen =)

Mycket har hänt sedan april, inte bara med M2 som jag kallar honom utan även med fisksätra.se. Jag bygger numera i wordpress, det blir fler och fler bilder från Fisksätra och folk börjar hitta hit.

Mitt mål är att alla i Fiskis ska kunna använda sig av sidan, tycka att informationen är lättillgänglig och informativ. Jag vill att alla som bor här ska vara lika stolta som jag över att vara en del av Fisksätra.

Jag hoppas ni förstår att detta inte går utan er. Ni där ute, som delar, gillar och pratar, det är ni som gör detta möjligt. Det är ni som sprider budskapet om Fisksätra till folk som undrar, tycker saker och letar efter saker att göra här.

Det är ni som håller Fisksätra.se levande så TACK, fortsätt bjuda in, prata, gilla och dela!!!

Jag lovade att om jag innan jul hade 300 likes skulle jag bjuda på tårta och jag håller ALLTID vad jag lovar så tårta blir det men inte nu, inte innan jul. Men jag lovar att det kommer =)

Vill även passa på att tacka min andra son M1 och min man för deras stöd, utan dem hade jag aldrig kunnat göra detta volontärt <3

Bookmark the permalink.

Comments are closed.