Boba Ceesay

Boba Ceesay 13 år, Boba_Fotohar bott på Lakegatan i Fisksätra i hela sitt liv. Boba ser sig själv som en snäll kille. Han gillar att umgås med vänner och familj. Han har mycket minnen i Fisksätra, hans bästa minne är internationella festen. Internationella festen är en festival då alla möts, olika kulturer, mat och musik.

Framtiden

Boba vill i framtiden bli rappare. Han vill kunna förmedla sin musik till hela värden inte bara på svenska utan engelska också. Det han vill säga med sin musik är att droger inte är den bästa vägen, att man ska hålla sig nära vänner och inte lita på alla. Idag rappar de flesta om knark, pengar och tjejer. Boba gillar artister som förmedlar äkta känslor och berättar sanna historier. Artister som Ken Ring och 50cent. Hans favoritartist just nu är Alex Ceesay för att han rappar om sig själv och saker som hänt i hans liv. För att lyckas inom musiken, försöker Boba att samarbeta med artister som är lite större: Han har även sökt till talang 2019.  Försvarsadvokat är också något han vill bli, för att försvara människor som har blivit anklagade för att ha begått ett brott som de inte har gjort. Att hjälpa till exempel människor i förorter.

Fisksätra

Det han älskar mest med att bo i Fisksätra är att alla är vänner oavsett bakgrund. Somrarna är bäst för då kan man bada i Lundsjön, cykla runt, spela fotboll och basket. Om det är någon som grillar ute i Braxenparken är alla välkomna att äta. Tyvärr är det många andra som ser Fisksätra och många andra förorter i Sverige som farliga platser fulla med droger. Boba tycker att det är mest kärlek i förorterna, alla har respekt för varandra. Spelar ingen roll vart man kommer ifrån.

//Kujay Keita

Red. Tillägg. Vi lägger även in en liten teaser från internationella festen förra året. (festivalen som Boba nämnde) I år går den av stapeln den 16:e Juni.

https://www.youtube.com/watch?v=VOVg05YL5rg

Bookmark the permalink.

Comments are closed.