Nu på måndag

Hej alla!

Vill bara slänga ut en liten teaser. Nu på måndag kommer ett blogg inlägg

från en tidigare Fiskisbo som flyttade in när Fisksätra precis hade byggts.

Han är författare och minns Fisksätra ur sitt perspektiv.

”Jag minns konduktör Lagerfjärd på Saltsjöbanan som vårdade sin ‘konduktörsstatus’ med noggrann omsorg och praktfull stolthet inför alla passagerare på tåget. När han kom med sin biljettväska iklädd full konduktörsmundering kunde han utbrista: ”Nästa Fisksätra!” med en känsla och emfas värdig en konduktör på Orientexpressen eller kanske att han ombord på nattåget från Göteborg annonserade ingång på Stockholms Central.” /Ur texten: Jag minns av: Benny Holmberg,

Spännande läsning missa inte Benny Holmberg blogginlägg nu på måndag.

/ JH

Bookmark the permalink.

Comments are closed.