Hållplats Fisksätra

Välkomna till ett informationsmöte för Servicepunkten ”Hållplats Fisksätra”.

Efter ett växande behov hos biblioteket i Fisksätra gällande hjälp att fylla i blanketter från myndigheter, läsa och förstå brev, få förening- och samhällsinformation etc. så har idén till denna servicepunkt uppkommit. Med hjälp av Volontär i Nacka kommer Fisksätra Bibliotek öppna upp en plats där volontärer hjälper till med dessa behov. Hjälpen riktar sig främst till nyanlända.

Den 10 november kommer volontär i Nacka tillsammans med biblioteket att hålla ett informationsmöte för volontärerna som vill delta i detta projekt.

På servicepunkten vill vi kunna tipsa om olika föreningar som finns i området och det bästa sättet för oss att göra det är genom affischer som vi kan visa upp. Om er förening har någon affisch som ni önskar att vi visar upp på Hållplats Fisksätra så får ni jättegärna maila den till Volontär i Nacka så de kan skriva ut (A4), alternativt får ni gärna komma till informationsmötet och ta med er affischer då.

hallplatsfisksatra

Bookmark the permalink.

Comments are closed.