Missa inte – bara 150 platser

FISKSÄTRA FOLKETS HUS och LUCKY DOGS bjuder in till förhandsvisning och efterföljande samtal om filmen och om vem som förtjänar en andra chans?

bio-i-fisksatra

Välkomna till Fisksätra Folkets Hus fredagen den 30/9 kl. 16-19

Vi börjar med förhandsvisning av dokumentären MAD DOG som har svensk biopremiär 7 oktober. Detta sker i samarbete med Nacka Kommun och Stena Fastigheter.

Reza ”Mad Dog” Madadi stod på toppen av sin karriär som framgångsrik MMA-stjärna med lukrativa sponsorkontrakt för amerikanska UFC. Tillsammans med sin fru Kate väntade de sitt första barn. En tidig morgon i maj 2013 skulle livet förändras, för alltid. Reza Madadi, då 35 år, greps för inblandning i en uppmärksammad smash-n-grab kupp. Tingsrätten dömde honom till fängelse. Han fick sparken av UFC, vännerna övergav honom och han fick utstå ett massivt näthat. Men värst av allt tvingades han tillbringa sin sons första år i fängelse.

Regi: MAURI R. CHIFFLÉT, MARTIN SANDIN
Producenter: MARTIN SANDIN, CHRISTIAN ALBINSSON
Filmen är 85 minuter

Läs mer om filmen och se trailer på www.maddogthemovie.com

Efter filmen resonerar vi tillsammans med filmskaparna, Professor Torbjörn Tännsjö och Anne-Christine Garcés -strateg med ansvar för ungdoms frågor på Arbetsmarknadsförvaltningen

I panelen sitter:
Torbjörn Tännsjö – Professor i praktisk filosofi vid Stockholms universitet
Reza ”Mad dog” Madadi
Producent till filmen Christian Albinsson, delägare i contentbyrån OH MY.
Anne-Christine Garcés – Arbetsmarknadsförvaltningen Stockholms stad.

Filmen visas 16.30 -18.00
Därefter samtal ca 30 min.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.