Så ändrades allt

Bjuder på en video och ett gästinlägg från Robert Andersson

Gästblogg av Robert Andersson

Jag heter Robert Andersson 23år bor på Igelbodaplatån. Bodde i Fisksätra tills jag var 8år, då flyttade jag till Igelbodaplatån, men gick kvar i skolan som låg i Fisksätra samt umgicks med mina vänner. Jag har under min tid mellan Fisksätra och Saltsjöbaden upplevt mycket, jag såg mer negativt än positivt i mina unga dar, såg mer tråkigt än roligt, gjorde mer dumt än snällt.

Efter min skolgång och jobb hos Nacka Polarna så ändrades allt, min inställning till livet, min inställning till människor. Jag upptäckte att jag mår bättre av att le och göra gott än att se sur ut och göra dumt. Jag började se möjligheter, positivitet och glädje. Gjorde en förändring med min vikt och började höra mer och mer, du är en förebild för många. Jag började fundera, hur kan jag hjälpa andra, att tidigt börja leva och le? Jag blev kontaktperson, hade två uppdrag.. men jag ville något mer, nå ut till flera. Varför inte testa Youtube, människor där har en sådan stor påverkan hos folk, jag började dokumentera min dag, mitt liv, min glädje. Nu har det gått cirka 4 månader sen jag startade, det är fortfarande roligt. Jag önskar att människor, ungdomar kan inspireras av vissa saker jag gör och även finna motivation att försöka, vi kan om vi vill.

Min kanal – https://www.youtube.com/channel/UC4q7u3fbCVaLYpsHWdYNXSA

Med det sagt, tack för mig

Hälsningar Robert Andersson

”Reppa din gata”
Musik 1| Sam-e (Medina) http://goo.gl/dBLyg2
Musik 2| Dj Quads – Happy days http://goo.gl/GgdWYm

Bookmark the permalink.

Comments are closed.