Information till boende och båtägare

Snart helg och på lördag blir det fotbollsfest på Fisksätra IP. Spelare födda 2010 till 2006 kommer att spela matcher i cupform och det kommer finnas mat och fika till försäljning.

På måndag den 6 juni kommer Saltsjöbaden Triathlon Sprint gå av stapeln.

Tävlingen startar med simmning  mellan kl 09:00 – 11:30, simbanan är då avlyst för båttrafik (se röd markering nedan)

simning

 

Sedan fortsätter tävlingen kl 10:00 vid Saltsjöbadens IP och efter simningen på 750 meter kommer de ca 200 tävlingsdeltagarna att bege sig ut på cykelbanan, som är 20 km. Tävlingen pågår till ca 13:00.

cykel

sprint

Saltsjöbaden Triathlon Sprint kommer att ha flaggvakter utplacerade längs banan iklädda orangefärgade västar och med röda flaggor. Dessa personer har tillstånd av Polisen att dirigera biltrafiken under den tid som tävlingen pågår. Rent konkret innebär det att de kommer att värna om de tävlandes säkerhet och tillfälligt stoppa biltrafiken då en tävlande passerar.

De vore tacksamma om du som bor i området längs löparbanan kunde visa lite extra hänsyn till de tävlande och alla funktionärer, så att de därigenom skall kunna hålla en så trevlig och framgångsrik tävling som möjligt.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.