Känner ni till Darra musik och dans?

Darra musik och dans är en mångkulturell föreningen i Fisksätra med barn och ungdomar i fokus. Sedan 2011 har föreningen aktivt arbetat för barn och ungdomar i Fisksätra.

Drivkraften har funnits i att skapa en verksamhet där barn och unga känner sig trygga, få möjligheten att utveckla sina kunskaper och förmågor samt stärkas som individ. Även denna sommar erbjuder de öppen kostnadsfri sommarverksamhet i Fisksätra för tjejer och killar 8-16 år.

Nedan hittar du information om deras öppna sommarverksamhet för barn och ungdomar. Du måste inte anmäla dig till i förväg. Dyk bara upp och var med på något kul!

Summer Dance camp i Fisksätra är en öppen gratis verksamhet som äger rum 13 – 16 juni och 11 –14 juli kl 13-15 för 8-12 år och kl 15-17 för 13-16 år. Hit kan du komma och dansa med professionella dansare i HIPHOP, House, STREETDANCE och AZONTO/DANCEHALL och få gratis mellanmål och delta i olika tävlingar.  Plats: Fisksätra aktivitetscenter (bredvid ICA) ingen föranmälan, med Darra Musik & Dans.

Summer Sport Camp i Fisksätra är en öppen gratis verksamhet som äger rum 13 –16 juni och 25 juli – 28 juli. Kl 10 -11 för 8-9 år, kl 11-13 för 10-12 år och kl 13-15 för 13-16 år. Här kan prova på idrott, streetbasket, fotboll, friidrott, vollyboll, brännboll. Plats:  Fisksätra IP och i Fisksätra Sporthall, ingen föranmälan,

Vill du ha mer info? Se www.darra.se

Darra musik och dans har även kollo på Barnens Ö. Antalet platser är begränsade, anmälan senast 15 maj till darramusik@gmail.com, Fiskiskollo stöds av Gålöstiftelsen. Priset är 350kr och kollot är för dig mellan 11-15år. I avgiften ingår dans och sportaktiviteter, övernattning. Period A 20–23 juni, DANS: Azonto, afro, hiphop
.  Period B 18–21 juli, MUSIK: hiphop, rapp, gör dina egna låtar.

Lånad bild: Darra musik och dans

Lånad bild: Darra musik och dans

TEXT Darra musik och dans samt PMP

Bookmark the permalink.

Comments are closed.