Torsdag & snart helg!

I helgen tycker jag ni ska spana in Nacka Nya Tidning som drivs av journaliststudenter vid JMK, Stockholms universitet. Ett otroligt roligt och kreativt projekt med fokus på Nacka. De ger oss senaste nytt från Nacka kommun, men tyvärr är det ett kort projekt som bara kommer vara den här veckan ut, men artiklarna kommer ligga kvar här.

Det har även öppnats en ny sida som heter Nya Fisksätra av Stena Fastigheter. De skriver ”Nu har du chansen att vara med och påverka framtidens Fisksätra.” Nyafisksatra.se kommer att vara den plats där Stena Fastigheter kommer samlar all information från deras möten och annat som rör utvecklingen av området, men om ni vill ha mer information om annat som händer i Fisksätra får ni vända er hit ?

Sen får ni ju inte missa Fisksätra.se dagen på Saltsjö Pir. Ikväll (torsdag) är det 50% på maten mellan 16-21 på Saltsjö Pir om du bokar bord & säger Fisksätra.se! Själv ska jag lyxa rejält med både förätt, varmrätt och efterrätt, drycken är till orinarie pris. Du bokar på tel 08-550 045 45

På söndag kommer Fisksätra museum klä julgranen på torget med prydnader som de skapat tillsammans med boende i Fiskis kl 15:00. Har du inte hunnit pysslat en så gå iallafall dit och titta på alla härliga konstverk som kommer pryda torget.

Trevlig Helg och Glad advent
// PMP

Fisksätratorg

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.