TACK TACK TACK

Det är med lyckotårar i ögonen jag skriver detta blogginlägg.
Vilken fantastisk fredag!!!

Det var långa köer till popcorn, sockervadd och fiskdamm. På scenen levererade talare efter talare och Saadia Hussian invigde sin vägg med bubbel & jubel.

När delar av bandet Afrodarra spelade så var ljussalen full med dansande människor i alla åldrar och många besökte även djuren som fanns på plats.

Sandra Engström vinnaren av tävlingen ”Fisksätras Nya Logga” tog emot sitt pris och tackade för att så många hade röstat på just hennes bidrag.

Helt klart en otroligt lyckad kväll med mycket kärlek, så TACK!!!

Tack alla ni som var på plats.
Tack alla ni som hjälpt till att sprida eventet.
Tack alla underbara Fisksätravärdar.
Tack Lina, Hadia, Maria & Salam på Fisksätra Folkets Hus.
Tack Volontär i Nacka, Upp och Ned, Strömbergs jobbcoachning, Rami Shaaban och Nätverket för Fisksätras Framtid för era spännande föredrag.

Tack Nätverket för Fisksätras Framtid för att ni sålde påsar & almanackor på eget initiativ.

Tack alla ni som hjälp mig få ihop eventet rent ekonomiskt, utan Stena Fastigheter hade det inte funnits popcorn & sockervadd. Utan HAMN skulle vi inte kunnat dansa till Fara Sadio från Senegal medlem av gruppen Afrodarra & utan ICA Fisksätra hade det inte blivit någon fiskdamm, utan eventföretaget Upp & Ned, HAMN, ICA Fisksätra och Restaurang Saltsjöpir hade vi inte haft lika fina priser i lotteriet och utan Fisksätra Folkets Hus hade det inte blivit någonting alls.

Tack alla fina djurägare som kom med sina djur.
Tack alla som kom och spred glädje
Tack alla aktörer
Tack alla ni som hade loppis

TACK mamma för allt dit jobb i köket & för ditt konstanta stöd i allt jag gör, TACK hela min familj som ALLTID ställer upp på mig, utan er skulle jag inte kunna göra något.

TACK allihop!
Vi är tillsammans Fisksätras Framtid.

TEXT PMP

image5

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.