Missa inte helgens event.

Helg igen och just denna helgen får ni inte missa ”Allt för Fiskis”

Allt för Fiskis är ett event som jag jobbat med tillsammans med Folkets Hus, ett event för att motivera, inspirera och sprida glädje. Allt startade när vi gick ut med tävlingen ”Fisksätras nya logga” och vi började tänka på hur man på ett kreativt sätt skulle kunna dela ut priset till den som vann tävlingen.

Idag har jag äran att få dela ut första pris till Sandra Engström, läs mer om henne här

Men jag har även glädjen att kunna välkomna er till en fullspäckad kväll med livemusik, föreläsare, workshops, popcorn, sockervadd, middag & härligt mingel.

Kvällen kommer dock inte bara handla om det jag kan erbjuda utan en stor punkt i kvällen schema är invigningen av den otroligt häftiga väggen som Saadia Hussains skapat, konstverket Ursprung.

Saadia Hussains kom från Pakistan till Sverige när hon var sju år och leder nu olika konstprojekt på olika orter med tonvikt på tillgänglighet, demokrati, delaktighet och yttrandefrihet. Saadia för samman sin komplexa och rika bakgrund i konsten,  hon använder sig ofta av symboler och vill väcka känslor och reaktioner hos åskådaren. Under vår- och sommaren har Saadia förvandlat en stor vägg i Fisksätra Folkets Hus till en vacker utsmyckning som inte bara sprider glädje i huset men som även väcker nyfikenhet och öppnar upp för diskussioner, så missa inte det kl 18.00 =)

Hoppas vi ses ikväll!!!
PMP

Fest i Fisksätra

Vill ni ha koll på vad som händer i Fisksätra? Klicka in på www.fisksatra.se

Bookmark the permalink.

Comments are closed.