Sista dagen att skicka in sitt bidrag till Fisksätras nya logga!

På söndag är det sista dagen att skicka in sitt bidrag till Fisksätras nya logga!

Bidraget ska finnas på logga@fisksatra.se eller Folkets Hus i Fisksätra innan 17.00 på söndag den 13 september och minst tio bidrag måste vara inlämnade för att tävlingen ska bli av.

Som ni kanske sett och hört så är vi fem stycke i juryn, den juryn som ska välja ut tre av de bästa bidragen som DU sedan kan rösta på. Det bidraget med flest röster vinner. Priset är 1300kr och självklart vetskapen och ”berömmelsen” av att ha ritat Fisksätras logga =)

När vi gick ut med tävlingen innan sommaren så bestod juryn av
Pirrko Vedenpää – Fisksätravärd
LG Nilsson – Museichef på Hamn
Sandra Kilhagen – Förvaltare på Stena i Fisksätra
Minna Moisio – Kommunikatör i Nacka

Och så var det jag. Jag har nu dock avsagt mig uppdraget då jag känner att jag får lite försprång då jag ser bidragen innan de andra och även ser vem som gjort vad. MEN detta blir bara till det bättre!! Nu kommer Nannette Büsgren ta min roll.

Nannette Büsgren driver Volontär Nacka och blir en bra match till de andra jurymedlemmarna. Under vecka 38 kommer jag presentera era bidrag för juryn, de kommer inte få se era namn utan bara era bidrag.

Så nu är det bara upp till dig att skicka in det vinnande bidraget!!!

TEXT PMP

 

 

Tävlingsregler

Giltig tävlingsperiod 2015-07-06 till 2015-09-13, minst 10 bidrag måste vara inlämnade för att tävlingen ska slutföras och pris utdelas.

Vinnaren kommer att publiceras på Facebook, Instagram och eventuellt i traditionell press.

Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn, adressuppgifter och annan personlig information kommer att lagras och sparas.

Fisksatra.se förbehåller sig rätten att publicera vinnarnas namn. Juryns beslut kan ej överklagas.

Om juryn misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga från tävlingen utan vidare spisning.

Alla deltagare måste följa europeiska lagar om copyright. Bidrag får inte innehålla uttalanden, fakta, information eller citat som kan förnedra eller skada en person eller grupp av människor.

Bidrag får inte innehålla uttalanden, fakta, information eller citat som kan uppmuntra förföljelse av människor p.g.a. ras, åsikt, nationalitet, kön, yrke eller annan övertygelse. Inte heller får bidrag uppmuntra brott.

Det vinnande bidraget är fisksatra.se egendom. Fisksatra.se har rätt att redigera, utöka, förbättra, modifiera, reproducera bidragen från det datumet de skickas in samt att sprida bidraget på kläder, påsar, vykort, hus mm. Deltagaren säger upp alla rättigheter till sitt verk från det datumet bidraget skickas in. Bidraget får inte ha använts tidigare. Inskickat bidrag kan inte dras tillbaka. Försenat bidrag kan ej vara med och tävla.

Om deltagare är under 18 år krävs målmans skriftliga godkännande för att delta. Vinnaren kommer offentliggöras i oktober på Folkets Hus.

Skicka in ditt bidrag senast 13 sep kl 17.00 till logga@fisksatra.se

Bookmark the permalink.

Comments are closed.