Desto mer vill jag göra & hjälpa!

Idag blir min minsta son 6 månader & jag har nu drivit fisksatra.se i snart lika lång tid.

Ju mer insatt jag blir i Fisksätra, desto mer vill jag göra & hjälpa!

Som ni kunnat läsa så samlar jag in mat till kyrkan (som garanterar att de kollar upp ekonomin på de som söker mat) . Jag förmedlar allt som händer i Fisksätra till alla för att jag anser att de höjer gemenskapen & Fisksätras status (de finns SÅ mycket bra)

Mitt senaste projekt som startar nu, startar jag för jag står inte ut med att tänka på andra som har det dåligt, vi är alla värda så mycket & framförallt våra barn!!!

Jag kommer nu, start idag, ta emot BRA begagnade kläder i alla storlekar för att om två veckor sortera i storlekar & organisation. Alltså om två veckor hoppas jag kunna dela ut kläder till organisationer som behöver dem (i god kontakt med Volontär i Nacka)

Jag kommer även i mån av tid ringa klädföretag & be om nya kläder i form av underkläder, strumpor & vinter jackor, för detta behövs!!!

Snälla du, kolla igenom vad du har & kom förbi Mjärdgatan 8 med hela, rena, nya/BRA begagnade saker!!! Sista inlämning 17e sep. Tänk på att jag har små barn så kom inte efter 21. Om jag inte är hemma, lämna påsen/påsarna i soffan under balkongen =) Skriv gärna en lapp så jag vet vem som varit snäll och lämnat =)

Varför jag gör detta? Jag klarar inte av att stå & titta på.

TEXT PMP

Bookmark the permalink.

Comments are closed.